Hondenkaarten en werkboek

Coachkaarten

 De coachkaarten van Kaarten & Ko kenmerken zich door beelden, thema’s en vragen. De kaarten zijn oorspronkelijk ontworpen om tijdens het coachen met honden en natuur te gebruiken.

Ze zitten in een stevig scharnierblik met een korte handleiding.

Coachkaarten met honden

 De set hondenkaarten bestaat uit 45 kaarten. Op de ene kant staat een foto van een hond op de andere kant staat een thema met een vraag. De thema’s zijn gericht op actie en beweging.

De hondenkaarten hebben drie basiskleuren. Bij de blauwe kaarten is het thema naar binnen gericht. Bij de groene kaarten is het thema naar buiten gericht. De bruine kaarten gaan over de zintuigen.

Prijs: € 27,50 per kaartenset

Werkboek

Het werkboek bij de kaartenset geeft verdere verdieping van de thema’s.

Het thema van iedere kaart staat in het werkboek uitgewerkt met een verhaaltje over het betreffende thema. Tevens staan er drie vragen in het werkboek met hieronder ruimte om te schrijven.

Het werkboek biedt ruimte voor persoonlijke aantekeningen. Door je antwoorden op te schrijven, leer je jezelf beter kennen. Door na verloop van tijd terug te kijken op je eerdere antwoorden, ga je zien welke stappen je gezet hebt.

Het werkboek biedt een fijne ondersteuning bij coachtrajecten of als hulpmiddel om focus te blijven houden op je persoonlijke ontwikkeling, zoals tijdens een coachtraject.

De kaartenset en het werkboek zijn gemaakt door San van Doorn en Tanja van Doesburg. Het merendeel van de foto’s is gemaakt door Arno van Ingen.

Prijs: € 27,50 per werkboek

Actieprijs: de kaartenset en het werkboek samen voor € 50,-

Kaarten & Ko biedt coachmaterialen die bewustwording en persoonlijke ontwikkeling stimuleren.