Seizoenskaarten en werkboek

Coachkaarten

 De coachkaarten van Kaarten & Ko kenmerken zich door beelden, thema’s en vragen. De kaarten zijn oorspronkelijk ontworpen om tijdens het coachen met honden en natuur te gebruiken.

Ze zitten in een stevig scharnierblik met een korte handleiding.

Coachkaarten met seizoenen

De set seizoenskaarten bestaat uit 52 kaarten. Op de ene kant staat een foto met een natuurelement in een seizoen. Op de andere kant van de kaart staat een bijpassend thema met een verdiepingsvraag passend bij het seizoen.

De seizoenskaarten hebben vier basiskleuren. De kleuren zijn onderverdeeld naar de seizoenen. De kleuren zijn aan beide kanten van de kaart zichtbaar.

Prijs: € 27,50 per kaartenset

Werkboek

Het werkboek bij de kaartenset geeft verdere verdieping van de thema’s.

Het thema van iedere kaart staat in het werkboek uitgewerkt met een verhaaltje over het betreffende thema en drie vragen met ruimte om te schrijven. Per thema staat er onderaan de pagina een extraatje, waardoor je op een andere manier het beeld of het thema kunt benaderen.

Het werkboek biedt ruimte voor persoonlijke aantekeningen. Door je antwoorden op te schrijven, leer je jezelf beter kennen. Door na verloop van tijd terug te kijken op je eerdere antwoorden, ga je zien welke stappen je gezet hebt.

Het werkboek biedt een fijne ondersteuning bij coachtrajecten of als hulpmiddel om focus te blijven houden op je persoonlijke ontwikkeling, zoals tijdens een coachtraject.

De kaartenset en het werkboek zijn gemaakt door San van Doorn en Tanja van Doesburg.

Prijs: € 27,50 per werkboek

Actieprijs: de kaartenset en het werkboek samen voor € 50,-

Kaarten & Ko biedt coachmaterialen die bewustwording en persoonlijke ontwikkeling stimuleren.