Tan en San

Jaren geleden begonnen wij, Tanja en San, onze samenwerking op het vlak van het spiegelen en coachen met honden. Zo hebben we een aantal jaren collegeweken en verdiepingsweken georganiseerd voor mensen met hun eigen hond. Dit waren intensieve coachweken die je met je eigen hond kon komen doen.

Tijdens deze weken maakten we kaarten die we zelf printen en plastificeerden en meenamen in ons werk.

Ook schreven we samen artikelen voor het tijdschrift Me and my Dog waar we de vrijheid hadden de thema’s te kiezen en de foto’s voor aan te leveren. Telkens weer een bijzondere co-creatie.

Vanuit deze gedeelde ervaringen ontstond het idee om eigen coach- en inspiratiekaarten te maken. In eerste instantie om zelf mee te werken. Toen ze klaar waren, bleken er meer mensen interesse te hebben in de coachkaarten.

De kaarten willen we dan ook niet voor onszelf houden. We houden ervan mensen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en bezig te zijn met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. De kaarten bieden hier een mooie ingang toe.

Wij verwachten dat de prachtige kaarten, de speciaal georganiseerde workshops en de unieke werkboeken, waardevolle tools zullen zijn voor coaches en buitenmensen.

San van Doorn

Samenwerken,
in vertrouwen,
samen zijn,
en ervaren…

Ik mag allerlei mooie, interessante en uitdagende activiteiten ondernemen met mensen en honden.
Ik houd me bezig met coachen, trainen, opleiden en ontwikkelen.

Met veel plezier zet ik me elke dag in om de verbinding tussen mens en hond te zien groeien, veranderen en verdiepen.

Passie voor Honden

Tanja van Doesburg

In mijn werk coach ik mensen die het heft in eigen hand willen nemen en die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen. Dit doe ik grotendeels met de hond als spiegel.

Daarnaast leid ik sinds 2011 mensen op die het spiegelen en coachen met honden in een individueel opleidingstraject willen leren met hun eigen hond(en).

Sinds 2017 coach ik tevens vrouwen die aan de slag willen met ‘krachtig ondernemen’ waarbij intuïtie en natuur belangrijke bronnen van wijsheid zijn.

Take the Leash