Spiegelen met hondenkaarten

Workshop ‘Spiegelen met hondenkaarten’

 Deze workshop is geschikt voor zowel degene die op zoek is naar bewustwording en persoonlijke ontwikkeling als voor degene die de hondenkaarten in zijn werk wil gebruiken. Na de workshop kun je er dus zowel zelf mee aan de slag, als met collega’s of coachklanten.

 

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling

In de workshop ‘Spiegelen met hondenkaarten’ maak je kennis met het werken met hondenkaarten in relatie tot het coachen en spiegelen met honden. (Tijdens de workshop werken we met onze honden.) Zowel de honden als de kaarten houden je een spiegel voor waardoor je ruimte geeft aan het proces van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

 

Ervaar verschillende werkvormen met de kaarten 

Door middel van verschillende werkvormen passen we de kaarten in deze workshop toe en leer je hoe je ze op allerlei manieren kunt inzetten. De honden geven je in deze workshop een ervaring. De kaarten ondersteunen deze ervaring door beelden, woorden en vragen te onderzoeken en hier vervolgens betekenis aan te geven. Na afloop van de workshop ontvang je een set hondenkaarten en een bijpassend werkboek.

 

Werkboek ‘Hondenkaarten’

Tijdens de workshop ‘Spiegelen met hondenkaarten’ ontvang je, naast de set ‘Hondenkaarten’ ook het bijbehorende werkboek. In het werkboek zijn de thema’s van de kaarten verder uitgewerkt en vind je meer verdiepingsvragen. 

Informatie workshop ‘Spiegelen met hondenkaarten’

Data

donderdag 7 mei 2020 van 13.00 tot 17.00 uur

woensdag 9 september 2020 van 13.00 tot 17.00 uur

Prijs  

Je investering voor deze workshop bedraagt €229,- exclusief BTW, inclusief de set hondenkaarten en het speciale werkboek

Aantal deelnemers

Er is ruimte in de workshop voor maximaal 4 deelnemers.

Vanaf 2 deelnemers gaat de workshop door.  

Locatie

Deze workshop wordt gegeven bij:

Take the Leash 

Tijsweg 1 in Heeten

Wil jij aan deze workshop deelnemen?

Kaarten & Ko biedt coachtools die bewustwording en persoonlijke ontwikkeling stimuleren stimuleren.

Inzicht

Bewustwording

Verdieping