Spiegelen met seizoenskaarten

Workshop ‘Spiegelen met seizoenskaarten’ 

Deze workshop is geschikt voor zowel degene die op zoek is naar bewustwording en persoonlijke ontwikkeling als voor degene die de seizoenskaarten in zijn werk wil gebruiken. Je kunt er dus zowel zelf mee aan de slag, als met collega’s of coachklanten.

 

Natuur en kaarten

In de workshop ‘Spiegelen met seizoenskaarten’ maak je kennis met het werken met seizoenskaarten en het gebruik van de natuur hierbij. Zowel de natuur als de kaarten houden je een spiegel voor. Het doel is ruimte te geven aan het proces van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

 

Eerst naar buiten, dan naar binnen

Door middel van verschillende werkvormen passen we de kaarten in deze workshop toe. Je leert daarmee hoe je ze op verschillende manieren kunt inzetten. We trekken de natuur in voor een ervaring. De kaarten ondersteunen deze ervaring door beelden, woorden en vragen te onderzoeken en hier vervolgens betekenis aan te geven.

 

Werkboek ‘Seizoenskaarten’

Tijdens de workshop ‘Spiegelen met seizoenskaarten’ ontvang je, naast de set ‘Seizoenskaarten’ ook het bijbehorende werkboek. In het werkboek zijn de thema’s van de kaarten verder uitgewerkt en vind je meer verdiepingsvragen. 

 

Informatie workshop ‘Spiegelen met seizoenskaarten’

Data

donderdag 11 juni 2020 van 13.00 tot 17.00 uur

woensdag 7 oktober 2020 van 13.00 tot 17.00 uur  

Prijs

Je investering voor deze workshop bedraagt €229,- exclusief BTW, inclusief de set hondenkaarten en het speciale werkboek

Aantal deelnemers

Er is ruimte in de workshop voor maximaal 4 deelnemers.

Vanaf 2 deelnemers gaat de workshop door.  

Locatie

Deze workshop wordt gegeven bij:

Take the Leash 

Tijsweg 1 in Heeten

Wil jij ook deelnemen aan deze workshop?

Kaarten & Ko biedt coachtools die bewustwording en persoonlijke ontwikkeling stimuleren stimuleren.

Inzicht

Bewustwording

Verdieping