Workshops

Workshops

De workshops van Kaarten & Ko zijn gericht op het stimuleren van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Dit doen we door persoonlijke ondersteuning te bieden aan professionals
en privé coaching te bieden aan particulieren. Tijdens een workshop werken we, individueel, met de kaarten en werkboeken.

Workshop voor professionals

Tijdens een dagdeel krijg je individueel uitleg over de hondenkaarten, de seizoenskaarten en de werkboeken. Je krijgt toelichting op de verschillende werkvormen en oefeningen die je kunt gebruiken in je eigen werk. je gaat zelf aan de slag om het effect van de kaarten en verschillende oefeningen te ervaren. Omdat de workshop individueel is, is het mogelijk om met je mee te kijken naar hoe jij de materialen optimaal in je werk in kunt zetten.

Tijdens de workshop ontvang je een set hondenkaarten, een set seizoenskaarten, de twee werkboeken en een setje ankerkaarten in een rugzakje.

Data workshop voor professionals
Het dagdeel wordt in overleg gepland.

Prijs

€ 450,- exclusief BTW en inclusief materialen.

Locatie

Wordt in overleg gekozen in de omgeving van Heeten / Holten.

 

Workshop voor particulieren

Tijdens een dagdeel besteden we aandacht aan waar jij mee worstelt op dit moment. Vind je het lastig om je rust te pakken, te ontspannen, een keuze te maken? Of ervaar je stress, gevoelens van onzekerheid of frustratie?

In de workshop staan we stil bij wat er bij jou leeft. We laten je ervaren hoe de kaarten en de werkboeken je kunnen ondersteunen bij je eigen antwoorden te komen. Je ervaart in de workshop hoe je je eigen intuïtie kunt gebruiken en hoe de kaarten en de werkboeken je perspectief zullen vergroten.

Mocht je een hond hebben en je wilt deze meenemen dan is dat prima. Zelf werken we veel met honden in coaching in combinatie met de kaarten. We zullen de hond, waar mogelijk, betrekken bij de inhoud.

Data workshop voor particulieren
Het dagdeel wordt in overleg gepland.

Prijs

€ 265,- inclusief BTW, exclusief materialen.

Bij het afronden van de workshop kan je desgewenst  een kaartenset en / of werkboek aanschaffen.

Locatie

Wordt in overleg gekozen in de omgeving van Heeten / Holten.

Kaarten & Ko biedt coachmaterialen die bewustwording en persoonlijke ontwikkeling stimuleren.